Stel je voor

wat wij voor jou kunnen betekenen

Leeuwendael Evenementen staat als fullservice bureau voor de organisatie van evenementen die precies aansluiten op uw wensen en verwachtingen. Een evenement moet passen bij de opdrachtgever. Dat klinkt als een open deur, maar is bijzonder. Want dat vraagt om een goed luisterend oor, oog voor detail en gevoel voor stijl en sfeer. Maar ook: kennis van zaken, een slagvaardige aanpak en heldere communicatie. Beloofd is beloofd.

Wij zijn sterk in zakelijke, publieke en particuliere evenementen. Daarvoor halen wij alles uit de kast. Zo inspireren wij u met ideeën waar u wellicht nog nooit aan heeft gedacht. We luisteren naar uw verhaal en komen met oplossingen die hier exact op aansluiten. We zoomen in op details en beschikken over zoveel kennis en ervaring dat – indien nodig – u alles uit handen kunt geven.

Fullservice waar nodig. Maar ook als onderdeel van een groter project nemen wij het werk uit handen. Van het allereerste concept, de programmering, techniek en catering tot de communicatie, inrichting of het complete veiligheidsplan. U schakelt ons in waar u ons nodig heeft. Niets meer, niets minder. Daarbij geldt: uw succes is ons succes. Met als resultaat inmiddels heel veel tevreden gasten en opdrachtgevers. Dat klinkt gewoon, maar is en blijft bijzonder.

TANJA DE LEEUW

Ondernemer, judoka en enthousiast netwerker

Tanja (1973) volgde haar opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Daarnaast studeerde ze Psychologie en Vrijetijdswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. In 2004 behaalde ze de tweede plaats tijdens de wereldkampioenschappen Jiujitsu. Nog altijd is Tanja betrokken bij het begeleiden van wedstrijdsporters.

Vijfentwintig jaar geleden startte Tanja naast haar sportcarrière in het judo/jiujitsu het bedrijf TAC Aktiviteitenorganisatie, sinds januari 2011 bekend onder de naam Leeuwendael Evenementen. De passie voor organiseren zit haar in het bloed. Tijdens voorbereidingen weet Tanja een evenement gedetailleerd te visualiseren om uiteindelijk tot de perfecte uitvoering te komen. ‘Een evenement bestaat uit heel veel details. In de beheersing van die details en de grotere lijnen, daarmee maken wij het verschil’. Bij het regisseren ervan maakt het in beginsel niet uit of het om een corporate event, een publieksevenement, een bruiloft of een zeilregatta gaat. Tanja is tevens eigenaar/directeur van 123Reünie.

Leeuwendael Evenementen werkt samen met de onderstaande projectleiders:

Rob van Daal
Iris Schutjes
Maxime van der Kraan
Frank Scheepers
Koen Lindner