Connecting the Dots

GLOW Eindhoven

Connecting the Dots was een spraakmakend evenement dat plaatsvond in Eindhoven. Het was een van de meest opvallende lichtkunstfestivals ter wereld en trok talloze bezoekers van over de hele wereld naar de stad Eindhoven in Nederland.

GLOW Eindhoven stond bekend om zijn unieke combinatie van kunst, technologie en design, waarbij licht de hoofdrol speelde. Het festival verlichtte de stad met spectaculaire lichtinstallaties, projecties en interactieve kunstwerken die de openbare ruimte transformeerden en de zintuigen prikkelden.

Tijdens het evenement werden verschillende locaties in Eindhoven getransformeerd tot adembenemende lichtervaringen. Kunstenaars, ontwerpers en technologen werkten samen om innovatieve en verrassende kunstwerken te creëren die het publiek onderdompelden in een betoverende wereld van licht.

ONZE BIJDRAGE

Leeuwendael Evenementen had het voorrecht om deel uit te maken van dit buitengewone evenement. Als ervaren evenementenorganisator droeg Leeuwendael bij aan de planning, coördinatie en uitvoering van GLOW Eindhoven – Connecting the Dots. Ze werkten samen met een team van getalenteerde professionals om ervoor te zorgen dat het festival soepel verliep en het publiek een onvergetelijke ervaring bezorgde.