Een bijzonder bezoek in Coronatijd

High Tech Camus – Eindhoven

Op 27 april 2021, tijdens Koningsdag, bracht Koning Willem-Alexander een bezoek aan HTC Eindhoven, een gerenommeerd technologiebedrijf. Dit historische moment was een ware eer voor zowel HTC Eindhoven als Leeuwendael Evenementen, die een belangrijke rol speelden in de organisatie van dit koninklijke bezoek.

Leeuwendael Evenementen werkte nauw samen met HTC Eindhoven om ervoor te zorgen dat het bezoek van de Koning vlekkeloos verliep. Ze leverden expertise op het gebied van evenementenorganisatie en coördineerden alle aspecten van het bezoek, van planning tot uitvoering.

Tijdens zijn bezoek aan HTC Eindhoven kreeg de Koning de gelegenheid om kennis te maken met innovatieve technologieën en baanbrekende projecten die bijdroegen aan de reputatie van Eindhoven als een technologische hub. Het bezoek bood ook de mogelijkheid om de betrokkenheid van de Koning bij technologie en innovatie te benadrukken.

Als extraatje werden er in Eindhoven speciale Dafjes gereden, die een knipoog gaven naar de rijke industriële geschiedenis van de stad. Leeuwendael Evenementen speelde ook een rol bij de organisatie van deze Dafjes-tour door Eindhoven, die bijdroeg aan de feestelijke sfeer van Koningsdag.

ONZE BIJDRAGE

Het was een bijzondere dag waarop Eindhoven de Koning mocht verwelkomen en laten zien wat de stad te bieden heeft op het gebied van technologie en innovatie. Leeuwendael Evenementen was vereerd om een rol te spelen bij de organisatie van dit prestigieuze bezoek en droeg bij aan het succes van deze historische Koningsdag in Eindhoven.